AK Parti milletvekillerinden müjde

AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri, Sağlık Bakanlığı tarafından Afyonkarahisar’a 3'ü tabip, 14’ü uzman tabip olmak üzere 17 münhal tabip kadrosunun açıldığını duyurdu.

Gündem Yayın: 22 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.12.2023 19:38:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
169 okunma
Google News

AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan 114. Devlet hizmet yükümlülüğü atamalarında 3'ü tabip, 14’ü uzman olmak üzere 17 münhal tabip kadrosunun açıldığını duyurdu. Milletvekilleri yaptıkları açıklamada, kadroların açılmasına vesile olan başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca’ya, AK Parti il başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a ve emeği geçenlere teşekkür etti. Milletvekilleri açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Termalin ve tarihin yanı sıra sağlığın da başkenti olan Afyonkarahisar yeni tahsis edilen münhal kadrolarla birlikte vatandaşlarımıza daha iyi sağlık hizmetinin verildiği bir şehir olma özelliğine sahip olacak. inşallah bundan sonra da sağlık yatırımları ve sağlık çalışanlarının yeterliliği konusundaki çalışmalarımızı elbirliğiyle yapacak ve vatandaşımıza daha iyi hizmet vermenin çabasını sürdüreceğiz. Bizler hemşerilerimize hizmet etme gayesiyle yola çıkarak bunu gerçekleştirebilmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.. Bundan sonra da AK Parti'nin üç milletvekili ve AK Parti il başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay başta olmak üzere tüm teşkilatımız ile birlikte aziz hemşerilerimize hizmet götürmenin tarafında olacağız.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.