Uluçay ve ekibi sabah başladıkları mesailerini sahura kadar sürdürüyor

31 Mart seçimlerine az bir süre kala AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığında ve Seçim Koordinasyon Merkezinde yoğun bir seçim mesaisi sürüyor.

Gündem Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 16:08:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
117 okunma
Google News

Sahur vaktine kadar çalışan AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ve ekibi hiçbir ayrıntıyı gözardı etmiyor.

31 Mart yerel seçimleri gecesini gündüzüne katarak çalışan AK Parti Afyonkarahisar il teşkilatı, sabah erken saatlerde başladıkları mesailerine bir sonraki günün ilk ışıklarına kadar devam ediyor.

 

Işıklar sabaha kadar yanıyor

Yoğun tempo bir çalışma mesaisi harcayan AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ve ekibi hiçbir ayrıntıyı gözardı etmiyor. Seçimin son haftasında bütün detayları bir bir gözden geçiren Uluçay ve ekibi sahur vaktine kadar mesai harcıyor. Çalışmalara AK Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz da katılıyor. AK Parti Afyonkarahisar il Başkanlığı’nda bu çalışmalar sürerken Zafer Meydanı’nda bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde de (SKM) benzer görüntüler hakim. Çok sayıda partili sabah SKM’de başladıkları mesailerine sahur vaktine kadar devam ediyor. Ziyaret edilecek noktaların belirlenmesi konusunda çalışmalar yapan SKM ekibi şehirde ulaşılmadık kimse bırakmak istemiyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.