Yarım Elma deprem bölgesine tır yollayacak

Afyonkarahisar Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Valiliği koordinesinde yardım kampanyası başlattı

Gündem Yayın: 09 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.02.2023 15:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
271 okunma
Google News

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Öztürk;

“Afyonkarahisar Valiliği koordinesinde başlattığımız yardım kampanyası kapsamında valilik tarafından belirlenen Hatay / İskenderun Bölgesi’ne yardım tırımız gidecektir. Belirlenen ihtiyaç malzemeleri arasında özellikle çocuklar ve büyükler için eldiven, bere, çorap, çocuk bezi, kadın pedi, mama ve medikal malzemeler olmak üzere biberon emzik gibi şeylerde var. Şu anda Yarım Elma olarak organize olduk ve tırımızı hazırlıyoruz.

Ayrıca pratik gıda malzemeleri hazırlıyoruz. Bunlar arasında ise ekmek fındık ve fıstık ezmeleri, çikolata ve haşhaş kremaları, hazır olarak açılıp tüketilebilecek konserve gıdalar yer alıyor. Allah izin verirse en geç yarın tırlarımız bölgeye sevk edilecek.”

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.