Olgun: “CHP'ye seçim kazandırmak için kurulmuş bir parti değiliz.”

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun 'CHP ile iş birliği' tartışmalarına son noktayı koydu.

Gündem Yayın: 22 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.12.2023 19:47:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
190 okunma
Google News

Olgun, 'İYİ Parti oy bölüyor' söylemlerine sert çıkarak "Biz İYİ Partisiyiz, bizim seçime hür ve müstakil olarak girmek hakkımız. İYİ Parti, CHP'ye seçim kazandırmak için kurulmuş bir parti değildir" dedi.

Master Haber TV Youtube kanalında yayınlanan "Mine Çakmakcı ile Master Masa" programına katılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, partisinde yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

'Seçime müstakil girmek hakkımız' diyen Olgun oy bölünme söylemlerine ise tepki gösterdi. Olgun, " İYİ Parti, CHP'ye seçim kazandırmak için ya da birilerini cumhurbaşkanı yapmak için kurulmuş bir parti değildir" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Olgun; “Oy bölünüyor denmesine karşıyım. Biz İYİ Partisiyiz, bizim seçime hür ve müstakil olarak girmek hakkımız. Siyasetin doğası gereği de böyle olması gerekir. Burada oy bölünme söylemne karşıyım. Herkes programını açıklayacak biz de iyi belediyecilik programımızı açıklayacak, vatandaşımız kime güvenirse oyunu verecek. Ne demek oy bölmek? İYİ Parti, CHP'ye seçim kazandırmak için ya da birilerini cumhurbaşkanı yapmak için kurulmuş bir parti değildir. Biz de siyasi bir partisiyiz” diye konuştu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.