Zafer Halk Yürüyüşü coşkuyla yapıldı

Afyonkarahisar düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yılını coşku dolu etkinliklerle gururla kutluyor. Büyük Taarruz Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlenen Uluslararası Zafer Halk Yürüyüşü korteji bu yıl da büyük bir coşkuyla yapıldı.

Gündem Yayın: 28 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 28.08.2023 15:26:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 52 sn.
164 okunma
Google News

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Milletvekilleri,  il protokolü, misafir generaller, Uluslararası Zafer Halk Oyunları Festivali için şehrimizde bulunan 9 ülkeden ekipler ve vatandaşların katılımıyla Taş Medrese’den başlayan yürüyüş, Bankalar Caddesi üzerinden devam ederek Zafer Meydanı'nda sona erdi.

Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi Mehteran Takımı öncülüğünde gerçekleştirilen yürüyüşe halk oyunları ekipleri renk katarken, esnaf ve vatandaşlar da yürüyüşü ilgiyle ve alkışlarla destekledi.

Zafer Halk Yürüyüşü ‘nün ardından Zafer Meydanı'nda AYTAM tarafından düzenlenen "İşgalden Kurtuluşa Afyonkarahisar" adlı fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Sergideki fotoğrafları inceleyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve protokol üyeleri, fotoğrafların içeriği hakkında bilgiler aldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.