Uluçay, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 17:57:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
187 okunma
Google News

Uluçay’ın ziyaretlerinde ilk durağı Maliye (Defterdarlık) olurken, başka bir ziyareti de İyilik Hareketi Derneği’ne gerçekleştirdi. Uluçay ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, “AK Parti sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliğinde çığır aştı” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde Uluçay’a eşi Leyla Uluçay, il yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz ve teşkilat mensupları da eşlik ettiler.

 

“Göreve geldiğimizde uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz”

Defterdarlık ziyaretinde konuşan Uluçay, “Sizler, denetim ve vergi düzenlemeleri noktasında her zaman vatandaşın yanında oluyor ve devletimizin menfaatlerini gözeten bir anlayışla şehrimize hizmet ediyorsunuz. Bu ziyaret vesile ile sizlere çalışmalarınız dolayısıyla bir kez daha teşekkür ederim. Biz de göreve geldiğimizde sizlerle birlikte uyum içerisinde çalışarak hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Afyonkarahisar’ımıza birlikte nice güzel hizmetler etmek nasip olsun inşallah” dedi.

 

“AK Parti sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliğinde çığır aştı

Uluçay İyilik Hareketi Derneği’nde yaptığı konuşmada ise, “Derneğimiz son derece aktif ve şehrimizin her köşesine dokunabilen bir kadroya sahip. Sizler farklı bakış açınızla yardım konusunda yeni bir sayfa açtınız. Bizler de sizin çalışmalarınızı kolaylaştıracak her türlü desteği sağlamaya hazırız. Sizle birlikte Afyonkarahisar’ımızın her bir köşesindeki hemşehrilerimize dokunacağız. Daha önce kamuoyuyla paylaştığımız projelerimizin birçoğu bu noktada toplumumuza katkı sağlayacak. Çünkü biz sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliği şuuruyla AK Parti olarak çığır aştık desek yeridir. Bizde projelerimizin büyük çoğunluğunu çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza ve ailelerimize yönelik hazırladık. Projelerimizde bilhassa hassas olduğumuz nokta ise şuurlu ve bilinçli bir gençlik yetiştirmek oldu. Gençlerimizi hem sosyal hem de eğitim anlamında destekleyeceğiz. Yine Mutlu Aile projemizle de içerisinde rehberlik, psikolojik destekler, diyetisyenlerin olduğu bir projemiz var. Bu projemizi sizlerin destekleri ile şehrimizin her köşesine ulaştırmak hedefimiz. Ailelerimizin birliğini ve bütünlüğünü sağlamak adına birlikte çalışacağız” dedi.

Ziyaretler çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sonlandırıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.