Muhammet Mısırlıoğlu, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 11 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.01.2024 11:53:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
142 okunma
Google News

Mübarek Üç Ayların manevi ikliminin ilk esintisi Regaib Kandilini idrak ediyoruz.
Regaib Kandilinde kulun Rabbine daha fazla yakınlaştığı, dargınlıkları, kırgınlıkları bırakıp kardeşlik ve hoşgörü duygularını zirveye çıkarttığı mübarek gün ve gecelerimizdendir. Bu gecede kalpler aynı duygu etrafında birleşip çarpar, eller aynı düşüncelerle semaya açılır, gözlerden aynı hissiyatın yaşları süzülürken, dillerden dua ve tesbihler aynı aşkla dökülür. Gönül sesimizi biraz daha net duymamıza vesile olan bu kutlu geceyi, doğruluk ve dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin, barış içinde yaşamanın, yaratılanı Yaratan'dan ötürü sevmenin, hoşgörünün, ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu hissederek idrak etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin, milletimizin, hemşerilerimizin ve tüm İslam Aleminin Üç Aylarını ve Regaib Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını, Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim


Muhammet Mısırlıoğlu

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.