Otizmli çocuklar için işbirliği

Beyazay Derneği Afyon Şubesi, Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle otizmli çocukların güvenliği için önemli bir adım attı.

Sağlık Yayın: 22 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.12.2023 20:37:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 1 dk.
168 okunma
Google News

Gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, kaybolma ihtimali bulunan otizmli çocuklara yönelik parmak izi aldırma işlemi düzenlendi.

Beyazay Derneği Afyon Şubesi'nin öncülüğünde Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü'nün destekleriyle otizmli çocukların parmak izleri özel eğitimli personel tarafından titizlikle alındı. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Fatma Kavas, Otizmli bazı çocuklarla ilgili kaybolma olayını çok yaşadıklarını bu konuda ailelerin talepleri doğrultusunda çocuğun ailesine en kısa sürede kavuşturulması için bu işlemi yaptırmaya karar verdiklerini belirtti. Başkan Kavas, gün boyu dernek binasında yapılan çalışmalar için İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay’a ve olay yeri inceleme polislerine teşekkür etti. Yapılan bu işbirliği ile otizmli çocukların güvenliği için önemli bir adım atılmış oldu. Beyazay Derneği ve Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü, toplumda farkındalık oluşturarak benzer projelerle otizmli çocukların yaşamlarını kolaylaştırmaya devam etmeyi hedefliyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.