Muhasebecilere E-dönüşümde yeni uygulamalar anlatıldı

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve EDM Bilişim’in organize ettiği, “E-Dönüşümde Yeni Uygulamalar” semineri düzenlendi. Seminere muhasebeciler yoğun ilgi gösterdi.

Gündem Yayın: 10 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 10.12.2023 17:25:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
144 okunma
Google News

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve EDM Bilişim iş birliğiyle düzenlenen "E-Dönüşümde Yeni Uygulamalar" semineri, muhasebecilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Seminere Oda Başkanı Erdal Sayar ve yönetiminin yanısıra çok sayıda muhasebeci katıldı. Açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Erdal Sayar, “EDM Bilişim hizmetleri ile entegre çalışan ofislerimiz ve yine mükellef, yönetim platformunun mali müşavirlere sağladığı katkıları ele alacağız” dedi.

 

DİJİTAL DÖNÜŞÜMDEKİ EN SON YENİLİKLER ANLATILDI
EDM Bilişim Genel Müdür Yardımcısı Tansu Uslu, seminer kapsamında e-fatura, e-defter, e-arşiv fatura gibi konularda detaylı bilgiler sunarak, katılımcıların dijital dönüşümdeki en son yeniliklerle tanışmalarına olanak sağladı. uslu Ayrıca, elektronik belge yönetimi, güvenli dijital iletişim ve veri güvenliği gibi konularla ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Katılımcılar, bu tür etkinliklerin sektördeki değişimlere ayak uydurabilmeleri ve rekabet avantajı elde etmeleri açısından önemli olduğunu belirterek, benzer organizasyonların düzenlenmesini talep ettiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.