“Birlik ve beraberliğe katkı sunmayı sürdüreceğiz”

Afyon Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulundular.

Gündem Yayın: 13 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.03.2023 15:20:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 57 sn.
201 okunma
Google News

Hıdırlık Seyir Restoran’ta Ömer Elçi’nin ev sahipliğinde bir araya gelen Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri Sezer Küçükkurt, İsmail Akar, Mehmet Emin Güzbey, M. Emin Birliktir, Hüsnü Serteser, Hakan Dilek, Ömer Elçi, Mehmet Abdioğulları, Muammer Türker ve Faruk Kılınç siyaset ve basın camiasındaki gündem üzerine sohbette bulundular. 
Afyonkarahisar basın camiasındaki birlik ve beraberlik gayretlerine bugüne kadar sağlanan katkı ve desteğin tüm üyeler tarafından bundan sonra da artarak devam ettirilmesi kararı alınan toplantıda AGC’nin Afyonkarahisar basın camiasının saygın yapısına katkı sunmaya devam etmesi konusunda görüş birliğine varıldı. Toplantıda, Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nin hem şehrin gelişimine pozitif katkı sunmak, hem de basın camiasının birlik, beraberlik ve saygın yapısını korumaya yönelik çabalarının artarak devam edeceğinin altı çizildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.