Enes Eminoğlu'ndan AK Parti İl Başkanlığına ziyaret

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu AK Parti Afyonkarahisar il başkanlığını ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Bakan Yardımcısı Eminoğlu, genel seçim zaferinin yerel seçim zaferleriyle taçlanacağını söyledi.

Gündem Yayın: 23 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 23.01.2024 14:22:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 6 dk.
229 okunma
Google News

AK Parti Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay da “Yeni dönemde sizlerin destekleri ile Afyonkarahisar’ımıza birçok yeni yatırımımız olacak” diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu AK Parti Afyonkarahisar il başkanlığını ziyaret etti. AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’ı ziyareti sonrasında Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu’na mermerden yapılmış satranç seti hediye edildi. Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu daha sonra il başkanlığı binasında teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Ziyarete AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, İl Başkan Vekili İbrahim Eroğlu, Merkez İlçe Başkan Vekili Serkan Mumyakmaz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, il başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

 

“Yeni dönemde Afyonkarahisar’ımıza birçok yatırımımız olacak”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ziyarette yaptığı açıklamada “Sayın bakan yardımcım öncelikle Afyonkarahisar’ımıza hoşgeldiniz. Size de bakan yardımcılığı görevinizde bu vesile ile hayırlı olsun diyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığı’mız tarafından Afyonkarahisar’a şimdiye kadar yapılmış yatırımlardan vatandaşlarımız, hemşehrilerimiz çok memnun. Özellikle gençlik merkezlerimizde yapılan kurslar gençlerimize yönelik oluşturulan sosyal faaliyet alanları bizleri çok memnun ediyor. Yeni dönemde de Afyonkarahisar’ımıza sizlerin destekleri ile gençlerimize yönelik birçok yatırımlarımız olacak inşallah. Tekrardan ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Afyonkarahisar’ı yakından tanıyorum, yarı Afyonlu sayılırım”

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu yapmış olduğu açıklamada AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’ı tebrik ederek başarılar diledi. Eminoğlu “Yerel seçimlerde güzel bir çalışma ile güzel bir sonuç alacağız Allah’ın izni ile Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi genel seçimleri yerel seçimlerimiz ile taçlandıracağız. Bakan yardımcılığı görevime başladığımdan beri sahadayız. Göreve başlayalı yaklaşık altı ay  oldu. Bu süreç içerisinde 40 ile ziyarete ziyaretimiz oldu. Bu kapsamda da bugün Afyonkarahisar’ı ziyaret ediyoruz. Afyonkarahisar’ı yakından tanıyorum sizler kadar olmasa da askerliğimi Afyonkarahisar’da yapmış olmam hasebiyle yarı Afyonlu sayılırım.” diye  konuştu.

 

“Yatırımlarımızı daha da güçlendirmek adına yerinde tespit ediyoruz”

Eminoğlu, “Bakanlığımız bünyesinde Afyonkarahisar’da devam eden yatırımlarımız mevcut yeni yatırımlarımız olacak ve şehrimiz için önemli projelerimiz var. Bu projelerin çalışmaları ile yakından ilgileniyoruz. Orta ve uzun vadede Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Afyonkarahisar’a birçok yatırım yapıldı. Yatırımlarımızı daha da güçlendirmek adına bugün yerinde tespitleri yapacağız inşallah.

Şimdiden yeni dönemin Afyonkarahisar için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bizler milletvekillerimizin, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarımızın destekleri ile hayırlı bir netice alacağımıza eminiz. Gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koymuş olduğu iddia irade liderlik kapsayıcılık bu anlamda çok kıymetli.” İfadelerine yer verdi.

 

“Yatırımlarımızın ve kazanımlarımızın devam etmesi için gece gündüz demeden çalışacağız”

Eminoğlu, “Türkiye Yüzyılı vizyonuyla inşallah Türkiye sporunda gençlerinde yüzyılı olacak diyoruz. Tabi bunların yanı sıra bugüne kadar elde ettiğimiz birçok kazanımlarımız mevcut milli teknoloji hamlemi başta olmak üzere ilk Türk astronotumuzun uzaya çıkması gibi. Bunlar hayal edilemeyecek nokta iken Türkiye şu an bambaşka bir ligde. Bugün yine açıklandı uçak savunma sanayinde Türkiye artık dünya üzerinde ilk 10 ülke arasında. Fransa’yı geçip 9. Sıraya yerleşti. Tabi bunların hepsi zamanında yapılan yatırımlar. Spora yapılan yatırımlarda bu şekilde. Geçmişe baktığımızda 20 yılda yapılan alt yapı ve yatırımlarının neticesinde futbolda voleybolda ve basketbolda da zamanında yapılan yatırımların meyvelerini alıyoruz. Bu başarıların hiç birisi tesadüf değil. Sporcuların yetiştirilmesinden tutun da Tokyo Olimpiyatları’nda çok sayıda madalya alınması aynı şekilde önümüzdeki günlerde Paris Olimpiyatları’nda da aynı başarıyı göstereceğiz. Bu çalışmaların hepsi başarıyla planlı ve stratejik olarak devam ediyor. Bu başarıların devam etmesi içinde yerel seçimlerinde genel seçimlere katkısı birlikte çalışma birlikte bu çalışmaları yürütme açısından büyük önem arz ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın bir hayali var yeniden İstanbul olarak hem İstanbul hem Ankara başta olmak üzere hem de Anadolu’da daha önce aldığımız illerimizin de tekrar alınması ile ilgili yoğun çalışmalar var. Yatırımlarımızın ve kazanımlarımızın devam etmesi için gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceğiz inşallah” dedi.

 

“Afyonkarahisar’ımıza birçok yatırım yapıldı, yapılmaya da devam ediyor”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven de yapmış olduğu açıklamada “Afyonkarahisar’ımızın geçmiş dönemde de şimdiki dönemde de yatırım anlamında Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızdan çok güzel yatırım destekleri aldı. Sizin ziyaretiniz vesilesi ile ben hem Sayın Bakanımıza hem de yatırımlarımızın ilimize gelmesinde emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar Milletvekilleri olarak kısa dönemde yatırım programına girecek olan Bolvadin Spor Salonu ile ilgili Sayın Bakanımız Osman Aşkın Bak’a talebi iletmiştik. En kısa zamanda temelini atmayı da sizlerden talep edeceğiz. Afyonkarahisar il genelinde gençlik merkezlerimizle ilgili olarak farklı noktalarda çalışmalarımız devam ediyor. AK Parti’mizin kurulduğu topraklara başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve bakanlıklarımızın çok güzel yatırımları oldu ve halen devam etmek olan yatırımlarımız mevcut. Bu vesile ile tekrardan Afyonkarahisar adına emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.