Saadet Partisi'nden Türkiye Beyazay Derneği'ne ziyaret

Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Gümüşkanat Afyonkarahisar Otistik Çocuklar Derneği ve Türkiye Beyazay Derneği Şube Başkanı Fatma Kilci Kavas’ı ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Sağlık Yayın: 15 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 15.09.2023 17:55:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
181 okunma
Google News

Ziyarette konuşan Karataş, “Otizm hastalık değil bir farklılık olduğunu hepimiz biliyoruz. Buradaki kardeşlerimizin sosyal hayata kazandırılması, iş yapma potansiyeline göre meslek edindirecek çalışmaların yapılması noktasında gerekli adımları atmaya gayret edeceğiz.” dedi.

Karataş konuşmasına şöyle devam etti; “Onlar bizim çocuklarımız bizden farklı ve özel durumları var. Otizm Derneğimizin şehrimizde aşkla, şefkatle, merhametle ve sevgiyle ilgilendiğine her zaman şahit oluyoruz. Burada gençlerimizle ilgilenmek ayrı bir yetenek ve beceri gerektiriyor, fedakarlık gerektiriyor.

Buradaki emek ve gayretlerle otizmli kardeşlerimizi toplumsal hayatın içinde kendi ayakları üzerinde görmek bizler için en büyük mutluluk vesilesi. Otizme dair toplumsal farkındalığın ve duyarlılığın artması en büyük temennimiz. Saadet Partisi olarak Engelli ve Otizmli çocuklarımız ile ailelerinin her zaman yanındayız.”

Afyonkarahisar Otistik Çocuklar Derneği ve Türkiye Beyazay Derneği Şube Başkanı Fatma Kilci Kavas ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ziyaretlerinden dolayı İl Başkanı Beytullah Karataş ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Gümüşkanat’a teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.