Muhammet Mısırlıoğlu, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gündem Yayın: 24 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 24.02.2024 14:25:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
317 okunma
Google News

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu Beraat Kandili Kutlama Mesajı
Milli ve manevi değerlerini her zaman ön planda tutan saygıdeğer milletimizin gönlünde ayrı bir yeri olan kandil gecelerimiz; insanları birbirlerine yaklaştıran, kaynaştıran, hoşgörü, kardeşlik ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, Yüce Allah’ın af ve mağfiretine mazhar olabilmek için duaların ortak noktada buluştuğu müstesna dini günlerimizdendir.
Kandil Gecelerimizden biri olan Ramazan ayının habercisi ve müjdecisi Beraat Kandili’ne kavuşmanın, heyecanı ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Saygıdeğer Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimizin ve İslam âleminin Beraat Kandili’ni en kalbi hislerle tebrik ediyor; bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini, millî birliğimizin ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.