Menteş: “Tükürdüklerini yalayan bu zihniyete sakın inanmayın”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş Akharım ve Susuz Beldelerinde seçim koordinasyon merkezi açılışlarına katıldı.

Siyaset Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 20:39:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
141 okunma
Google News

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş Akharım ve Susuz Beldelerinde seçim koordinasyon merkezi açılışlarına katıldı. Açılışlarda konuşan Menteş, “Dün milliyetçilik üzerinden kendi partilerine rest çekenler, bugün rest çektikleri o videoları bile sosyal medya hesaplarından kaldırarak tükürdüklerini maalesef yaladılar. Bu zihniyete sakın inanmayın” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş Akharım ve Susuz Beldelerinde seçim koordinasyon merkezi açılışlarına katıldı. Akharım Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaynak’ın seçim koordinasyon merkezi açılışını Milletvekili Dr. Hasan Arslan ile gerçekleştiren Menteş, Susuz Belediye Başkan Adayı Mehmet Selek’in seçim koordinasyon merkezi açılışını ise Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz ile birlikte gerçekleştirdiler.

Menteş iki ayrı açılışta yaptığı konuşmada "Dün milliyetçilik üzerinden kendi partilerine rest çekenler, bugün rest çektikleri o videoları bile sosyal medya hesaplarından kaldırarak tükürdüklerini maalesef yaladılar. Bunların milliyetçiliği belirli bir sınır içerisinden dışarıya çıkamaz, çıkarmazlar. Çünkü genel merkezlerinde PKK terör örgütünün siyasi kanadı DEM parti ile kolkola gönül gönüle çalışıyorlar. Siz onların çıkıp da PKK terör örgütü ve DEM Partiye tek kelime ses yükselttiklerini gördünüz mü? Göremezsiniz çünkü bu CHP zihniyetinin temsilcisi olan bu hanımefendi Diyanet İşlerine saldırır, AK Parti’ye saldırır, Türkiye’yi baştan sona değiştiren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı saldırırlar ama gerekli cevabı da alır ve yerlerine otururlar. O yüzden milliyetçiyim diyen bu zihniyete sakın inanmayın” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.