Uluçay: “Memleketimizi birlikte yöneterek şaha kaldıracağız.”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Organize Sanayi Bölgesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Gündem Yayın: 19 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 19.03.2024 19:28:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
157 okunma
Google News

Uluçay esnaf ziyareti sırasında yaptığı açıklamada sağduyu ve birlik beraberlik vurgusunda bulunarak, “Kavga etmek, sataşmak ve iç çekişmelerle siyaset yaparak geçimsiz bir profil çizerek Afyonkarahisar’a hiçbir şey kazandıramazsınız. Memleketimiz kısır kavgalarla, sonu olmayan tartışmalarla yönetilmez. Bu yüzden biz bu memleketi birlik ve beraberlik içerisinde yöneterek şaha kaldıracağız” dedi.

 

AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Organize Sanayi Bölgesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Uluçay’a AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, belediye meclis üyesi adayları, il genel meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

 

Afyonkarahisar’ın kavga ile değil birleştirici ve bütünleştirici bir siyaset anlayışıyla yöneteceklerini vurgulayan Uluçay Organize Sanayi Bölgesi’nde yaptığı açıklamada, “Yunus Emre’nin dediği gibi biz gelmedik dava için biz işimiz sevda için. Dostun eli gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik anlayışıyla çalışacak ve şehrimizi bu anlayış ile yöneteceğiz. Kavga etmek, sataşmak, iç çekişmelerle siyaset yaparak geçimsiz bir profil çizerek Afyonkarahisar’a hiçbir şey kazandıramazsınız. Kavgalar ve gerginlikler kazanım sağlamaz aksine kaybettirir. Bu yüzden bizler bu şehri bütünleştirici bir anlayışla yönetecek ve her bir hemşehrimize ayrı ayrı dokunacağız. Memleketimiz kısır kavgalara, sonu olmayan tartışmalarla yönetilmez. Bu yüzden biz bu memleketi birlik ve beraberlik içerisinde yöneterek şaha kaldıracağız” dedi.

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.