İşsizler Derneği Başkanı Hasan Kaya çeşitli açıklamalarda bulundu

İşsizler Derneği Başkanı Hasan Kaya çeşitli açıklamalarda bulundu.

Gündem Yayın: 10 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.11.2023 17:07:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
40 okunma
Google News

ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN

İŞSİZLER Derneği Başkanı Hasan Kaya Yaptığı açıklamada kışın girdiği şu günlerde özellikle işsiz, dar gelirli ve sıkıntılarını söyleyemeyen onurlu vatandaşlarımızı çoluk çocuğu iler soğuğun insafına terk etmeyelim. 
İlimiz mevsim gereği kış gelince işsizlik artmaktadır. Devletimiz ve valiliğimiz işsizlerimize sosyal güvencesi olmayanlara kömür yardımı yapmakta onları bu kış günlerinde sıkıntılarına çare bulmaktadır.
 Ne var ki işten yeni ayrılmış halen sigortası gözüken fakat işi olmayan bir sürü insanımız var. Birde okula giden çocuğu olanlarla işte biz bunlara ulaşıyoruz.  İşi olanın ise asgari ücreti ile okuyan çocuğu, ev kirası, elektrik su derken elinde sadece ekmek parası ancak kalmaktadır.  Bu durumda yüzlerce insanımız vardır. 
İşsizler derneğimize bu konuda yardım talep etmek için günde onlarca kişi gelmektedir. En dikkatimizi çeken ise onurlu vatandaşlarımızın sosyal kurumlara gidememekte ve bizleri bulmaktadırlar. 
Afyonlu hayırsever iş adamlarımız ve vatandaşlarımızın bu konuda çok duyarlı olduğunu bilmekteyiz. 
Geleneksel olarak her kış düzenlediğimiz BİR TORBA KÖMÜRDE SEN AL Kİ, ÇOCUKLARI ÜŞÜMESİN kampanyasını başlatıyoruz. 
Bu kampanyada kömür yardımında bulunacak olan hayırseverlerimize kömür ihtiyacı olan vatandaşlarımızın direk adreslerini veriyoruz. Dikkat ettiğimiz en önemli konu Kömürü verenle alan bilmektedir. Dernek olarak hedefimiz bu sene 200 ihtiyaç sahibi aileyi sıcak yuvalarında sevindirmektir. Biz Dernek olarak hayırsever kişi ve kuruluşlara ihtiyaç sahibi kişilerin adreslerini veririz onlarda o kişiye gönderirler. Ulaşmak için 0536260780 ve 0272 2137171
İşsizler Derneği olarak hayırsever iş adamlarımızı Oda Başkanlarımızı ve Sendika Başkanlarımızı ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımları için ziyaret edeceğiz. Afyonkarahisardaki hayırsever kişi ve kuruluşları kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz. 

                                                                Yön. Kurulu adına başkan
                                                                   HASAN KAYA

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.