Burcu Köksal: "Adaletten, hakkaniyetten, hukuktan şaşmayacağız."

Belediye Başkanımız Burcu Köksal, 31 Mart seçimlerinin ardından toplanan Belediye Meclisi’nde önemli açıklamalarda bulundu.

Gündem Yayın: 13 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.04.2024 22:51:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
155 okunma
Google News

Belediye Başkanımız Burcu Köksal, 31 Mart seçimlerinin ardından toplanan Belediye Meclisi’nde önemli açıklamalarda bulundu.Seçilen tüm Belediye Meclis Üyelerinin Afyonkarahisar sevdalısı olduğuna dikkat çeken Başkanımız, gerek toplantılarda, gerek komisyonlarda alınacak kararların adaletten, hakkaniyetten hukuktan şaşmayacağına olan inancının tam olduğunu kaydetti.  

Şeffaf yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini ifade eden Başkanımız, her türlü işlem, her türlü icraat her türlü ihale, her türlü satın almayı Belediye Meclis Üyelerinin dilekçe yazmasına gerek kalmadan resmi prosedürlere başvurmaksızın incelenebileceğini söyledi.

Belediye Başkanımız Burcu Köksal, Belediye Meclisi’nin açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“31 MART 2024 TARİHİNDE YAPILAN SEÇİMLER NETİCESİNDE HALKIMIZ ŞAHSIMA BELEDİYE BAŞKANLIĞINI, SİZLERE DE MECLİS ÜYELİĞİ GÖREVİNİ TEVDİ ETMİŞ, TEVECCÜHTE BULUNMUŞTUR.

SEÇİME KATILIP, SEÇİLEN İL GENEL MECLİSİ ÜYELERİNE, BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE, MUHTARLARA HAYIRLI HİZMETLER DİLİYORUM. ÖNÜMÜZDEKİ 5 YILLIK DÖNEM İÇERİSİNDE ALINACAK KARARLARIN İLİMİZE HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLERİM. BUGÜNE KADAR İLİMİZİN GELİŞİMİ VE KALKINMASI İÇİN GÖREV YAPAN TÜM BAKANLARA, MİLLETVEKİLLERİNE, BELEDİYE BAŞKANLARINA, İL GENEL MECLİS BAŞKAN VE ÜYELERİNE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNE, MUHTARLARIMIZA, BÜROKRATLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM. HAYATTA OLANLARA SEVDİKLERİ VE AİLELERİ İLE BİRLİKTE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER, AHİRETE İNTİKAL EDENLERE DE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM.

BEN BİLİYORUM Kİ BURADA BULUNAN TÜM MECLİS ÜYELERİMİZİN HER BİRİSİ AFYONKARAHİSAR SEVDALISI, İNŞALLAH BU DÖNEMDE HEP BİRLİKTE GÜZEL BİR HAVA YAKALAYACAĞIZ VE İLİMİZE GÜZEL HİZMETLER SUNACAĞIZ. BENİM GEREK TOPLANTILARDA, GEREKSE DE KOMİSYONLARDA ALINACAK KARARLARIN ADALETTEN, HAKKANİYETTEN, HUKUKTAN ŞAŞMAYACAĞINA OLAN İNANCIM TAMDIR. AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ OLARAK ŞEFFAF YÖNETİM ANLAYIŞI İLE GÖREV YAPACAĞIZ. BİZİM HER TÜRLÜ İŞLEMİMİZİ, HER TÜRLÜ İCRAATIMIZI, HER TÜRLÜ İHALEMİZİ, HER TÜRLÜ SATIN ALMAMIZI,  HER MECLİS ÜYEMİZ, DİLEKÇE YAZMASINA GEREK KALMADAN, RESMİ PROSEDÜRLERE BAŞVURMAKSIZIN İNCELEYEBİLİR. HERKES İSTEDİĞİ SORUYU YAZILI OLARAK DA ŞİFAİ OLARAK DA SORABİLİR. ELBETTE BURASI DEMOKRASİNİN GEREĞİ OLARAK OLUŞMUŞ MECLİSDİR. HERKES BURADA FİKRİNİ, RAHATÇA SÖYLER. SİZDEN TEK RİCAM GEREK CHP GRUBUNDAN, GEREKSE DİĞER GURUPLARDAN KARŞILIKLI DEMOKRATİK ÜSLUPLARI AŞAN BEYANLARA BAŞVURULMAMASIDIR.

ÖNÜMÜZDEKİ BEŞ YIL İÇERİSİNDE TÜM VATANDAŞLARIMIZI VE HEMŞEHRİLERİMİZİ AYRISIZ VE GAYRISIZ OLARAK, ÖTEKİSİ BERİKİSİ DEMEDEN TAMAMINI KUCAKLAYARAK, İYİ VE KÖTÜ GÜNLERİNDE BİRLİKTE OLMAK, DUYGU VE DÜŞÜNCELERİNİ BİREBİR DİNLEYEREK ÇÖZÜM ÜRETEREK, İLİMİZİ İNŞALLAH DAHA MÜREFFEH, DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT HALİNE GETİRMEK OLACAKTIR. HEPİNİZE HAYIRLI HİZMETLER DİLİYORUM.” 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.