Küçükkurt: "Afyonkarahisarlılar MHP’ye ve bizlere sahip çıkacak."

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'da herkesin aynı sorunları hep birlikte yaşadığını söyledi.

Gündem Yayın: 19 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.01.2024 16:37:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 11 dk.
211 okunma
Google News

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar'da herkesin aynı sorunları hep birlikte yaşadığını söyleyerek, “Sorunların üstesin hep birlikte geleceğiz. Ben değil biz anlayışıyla şehrimize sahip çıkacağız. Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin MHP’ye ve bizlere sahip çıkacaklarına olan inancımız tamdır. Şehrimizi ortak akılla yöneteceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt ve MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün ve birlik yönetim kurulu üyesi Oda Başkanlarını ziyaret ettiler.

 

ÜSTÜN: SEZER KÜÇÜKKURT AFYONKARAHİSAR’IN MEDAR-I İFTİHARI

ESOB Başkanı Cengiz Üstün, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Sezer Küçükkurt’a yerel seçimlerde başarılar diledi. Küçükkurt’un Afyonkarahisar’ın medar-ı iftiharı olduğunu vurgulayan Başkan Üstün, “Bizler Esnaf Birliği olarak yerel seçimlerde mutlaka yerel problemlerin çözümüne yönelik atılacak adımları değerlendireceğiz. MHP bizim ailemiz, Belediye Başkan adayı Sezer Küçükkurt’ta Afyon’un yerli, köklü bir ismi olarak aday olması bizleri ziyadesiyle memnun etti. Ancak sizlerde takdir edersiniz ki bizler esnaf teşkilatları olarak partiler üstü bir kurumuz. Bünyemizde birçok siyasi partiden arkadaşlarımız var. Merkez ilçe de dâhil 17 ilçemizde teşkilatlı bir kuruluşuz. Dolayısıyla biz öncelikle geçmiş beş yılın bir değerlendirmesini yapıp ondan sonra da adaylarla esnafla ilgili problemlerin çözümüne yönelik istişarelerde bulunacağız. Bizlerde problemlerin çözümüne yönelik düşüncelerimizi, taleplerimizi dile getireceğiz.” dedi.

 

MEVCUT BAŞKAN ZEYBEK’LE İLİŞKİLERİMİZİ SICAK TUTMAYA ÇALIŞTIK AMA CEVAP ALAMADIK

Mevcut Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’ten birçok noktada cevap alamadıklarını kaydeden ESOB Başkanı Üstün, “Biz mevcut Belediye Başkanı ve yerel yöneticilerle ilişkilerimizi sıcak tutmaya çalıştık. Ancak üzülerek ifade edeyim ki çözüm üretme noktasında birlikte olmamıza rağmen birçok şeye de cevap alamadık. Bu hususta Afyon yerel basınının ve MHP Milletvekilimizin de desteklerini gördük ki olması gerekende budur. Farklı siyasi partilerden de olsa göreve seçilen bir kişinin parti rozetini çıkartıp tüm Afyon’u kucaklaması gerekir. İnşallah önümüzdeki günlerde Birliğimizde tüm adaylarımızı misafir edeceğiz. Yapacağımız istişarelerin ardından taleplerimizi ilettiğimiz gibi geçmiş 4,5 yılın hesabını çıkarıp sonra da helalleşeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

KÜÇÜKKURT, 5 KUŞAK ÖNCESİNDEN AFYONKARAHİSAR’IN YERLİSİDİR

Üstün, konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Göreve kim seçilirse şahsım ve Oda Başkanlarımızın şahsi bir talebi olursa lütfen yapmayın. Ancak esnafla ve Afyon’la ilgili herhangi bir problem olduğunda da kapınızı aşındırırız. Biz adabı muaşeret biliriz, üslup ve edepte biliriz. Teşekkür etmesini de biliriz. Eğer bir yanlışlık varsa hiç kimseden korkmadan basında dâhil olmak üzere bunu açıkça ifade ederiz. Bizler böyle düşünüyoruz. Sezer Küçükkurt’un adaylığına çok sevindim. Çünkü Afyon’u bilen, en az 5 kuşak öncesinden itibaren şehrin yerlisidir. Sayın Küçükkurt’un MHP ile fiili bir bağı yoktu. Ancak rahmetli Şükrü Küçükkurt amcamızın eski kurtlardan olduğunu biliyorum. Rahmetli babamın döneminde MHP’de belki aktif görev almamış olsada Köylü Millet Partisi’nden bu yana bağlarının olduğunu biliyorum. Oğlu Sezer Küçükkurt’ta aynı çizgide ve karakterde bir insandır. Elbette ekipte önemlidir. İnşallah ekip çalışmasını öne çıkararak MHP layık olduğu yere getirilir diye düşünüyorum.”

 

KÜÇÜKKURT: ESNAFLARIMIZIN MHP VE BİZE SAHİP ÇIKACAĞINA İNANCIMIZ TAMDIR

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, ESOB’u kendi yuvaları gibi gördüğünü ifade etti. Başkan Adayı Küçükkurt, “ESOB bizim evimiz, yuvamızdır. Her ne kadar Başkanım desekte Cengiz Üstün, bizim çocukluğumuzdan itibaren ağabeyimiz büyüğümüzdür. Allah rahmet eylesin Yılmaz amca bizim örnek aldığımız değerli büyüklerimizdendir. Aynı zamanda bir dava büyüğümüzdür. Bizim burada kendimizi anlatmamız yersiz ve gereksiz olur. Sayın Başkanımızın belirttiği gibi bizde esnafın içinde olan, esnafla hemhal olan bir insanız. Yarın Allah görev nasip eder de Afyonkarahisar’ın Belediye Başkanlığı şerefiyle onurlanırsak esnafın içerisinden ayrılmamız, sizlerden ayrı düşünmemiz, kendimizi inkâr manasına gelir. Bunun farkındayız. Bu nedenle burada son derece kendi rahat bir şekilde kendimizi ifade edebiliyoruz. Afyonkarahisar'da hepimizin aynı sorunları hep birlikte yaşıyoruz. Çözümü için hep birlikte düşünce üretmeye çalışıyoruz. Bundan sonrasında inşallah yine hep birlikte bu düşüncelerimizi fiiliyata dönüştürmeye çalışacağız. ESOB’u ziyaret etmek bizim için ayrı bir önem taşıyor. Hem Cengiz ağabeyin yanında hem Yılmaz amcamızın ruhunu şad ederek hem de esnaf başkanlarımızla birlikte olmak bizler için ayrıca önem arz ediyor. Bende inanıyorum ki hem Afyonkarahisar'daki esnaf ağabeylerimiz, büyüklerimiz, kardeşlerimiz bir evlatları olarak bir kardeşleri olarak bizlere sahip çıkacaktır. Hem de esnaf teşkilatlarımızın MHP’ye ve bizlere sahip çıkacaklarına olan inancımız tamdır. Bunun güvencesi ve rahatlığı içerisindeyiz. Ev sahipliğinizden ve sıcak karşılamanızdan dolayı da Oda Başkanlarımıza Cengiz Üstün Başkanımızın nezdin de teşekkür ediyoruz. Allah yar yardımcımız olsun inşallah.” dedi.

 

DANAOĞLU: HALKIMIZIN VE ESNAFIMIZIN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ

MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, ESOB Başkanı Cengiz Üstün ve birliğin yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür etti. Başkan Danaoğlu, “Esnaflarımız Afyonkarahisar'da ticaret anlamında ki önde gelen isimleridir. Bu esnaflarımızın oda başkanlıklarını da ehil kişiler yapmaktadır. Bundan eminim. İnşallah Afyonkarahisar’ımıza Sezer Başkanımız üretken belediyeciliğin nasıl olduğunu göstererek üç hilalli sancağı seçim sonucu dikeceğiz. Bu konuda da bütün Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizden destek istiyoruz. Dolayısıyla esnaflarımızdan ve esnaf teşkilatımızın yöneticilerinden de destek istiyoruz.” diye konuştu.

 

KAHVECİ: SEZER KÜÇÜKKURT ESNAFLA UYUMLU ÇALIŞABİLECEK BİR ADAY”

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Birlik Başkanı Cengiz Üstün’ün Esnaf ve Sanatkârlar Odası adı altında çalışan binlerce esnafın başkanı ve temsilcisi olduğunu söyledi. Başkan Kahveci, “Şehrimizin problemlerini ilgili yerlere ileten, bunlara çözüm arayan Başkanlarından bir tanesi de Sayın Cengiz Üstün’dür. Öncelikle esnafımızın adına birde ev sahipliğiniz için teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar’da ekonomik açıdan orta ölçekli tanımlanan işletme gruplarının başkanısınız. Dolayısıyla Afyon’daki yerel yönetim sizleri daha çok ilgilendirmektedir. Çünkü Afyon'da sanayicimiz ile orta ölçekli sanayicimiz ile yerel yönetimler iç içe girmiş durumdadırlar. Tabi problemleriyle iç içe girmiş durumdalar. Bunların çözümü noktasında sizlerin en çok çalışmanız gereken noktalardan bir tanesi de Belediye Başkanıdır. Oda olarak sizinle aynı frekansta düşünen, aynı biçimde çalışan, sizin gibi üretmeye çalışan ve problemleri çözmeye çalışan, hassasiyet gösteren bir Belediye Başkanı ile çalışmayı istemek en doğal hakkınızdır. Biz MHP olarak aday gösterdiğimiz Sezer Küçükkurt Başkan adayımızın kendisi esnaf esnaflıktan geliyor. Esnafın sorunlarını bilen bir kardeşimiz. Bu noktada esnaflarımızla beraber çok daha uyumlu çalışabileceğine biz inanıyoruz. Problemlerin üstesinden gelebileceğine inanıyoruz. Esnaflarımızla birlikte bu şehri ortak akılla yönetebilecek, liyakat sahibi, genç, dinamik atak bir Belediye Başkan adayı çıkarttığımıza inanıyoruz. Bu konuda Birlik Başkanı olarak sizden ve oda yönetimleriyle, esnaflarınızın tamamından gerekli desteği göreceğimizden hiçbir şüphemiz yok. Ama yine biz tekrar desteğinizi bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

 

TAYTAK: SEZER KÜÇÜKKURT AFYON’UN GÜVENİLİR KİŞİLERİNDENDİR

MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ESOB ziyaretinde yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Biz MHP olarak Afyonkarahisar’a dürüst, liyakatlı, becerikli, genç ve dinamik bir kardeşimizi Belediye Başkan adayı olarak sunduk. Bu bizim Afyon’a olan sevgi ve saygımızdan kaynaklanmıştır. Bir tercih etme şansını oluşturmak istedik. İnşallah gördüğümüz odur ki Sezer Bey Afyonkarahisarımızın sevilen, sayılan, dürüstlüğüne, insanlığına, adamlığına güvenilen bir isimdir. MHP 55 yıldır bu ülkenin, sigortası, güvencesidir. ‘Önce ülkem ve milletim.’ diyen bir anlayışın siyasi partisidir. Birleştik, beraber olduk, yürekler birleşti. Şimdi sıra Afyonkarahisarımızda inşallah. Biz MHP olarak 1999 yılında Afyon’da bayrağımızı dalgalandırmıştık. Hep birlikte omuzu vermiş, çalışmıştık. Şimdi yine Afyonkarahisar olarak yeni bir dönemin yani ikinci yüzyılımızın başlangıcında, vesayetin kalktığı, her şeyin istişare edildiği, her konunun tartışılıp doğru yolun bulunduğu, hallederizden ziyade, bakarızdan ziyade bakarız mantığı içerisinde yürünmesi gereken bir yolu buluruz. Diyoruz ki üreten bir belediyecilik, diyoruz ki sürdürülebilir bir belediyecilik.”

 

İNŞALLAH MHP BAYRAĞINI AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ’NDE DALGALANDIRACAĞIZ

Milletvekili Taytak, sözlerini şöyle tamamladı:

“Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin her zaman ifade ettiği gibi ‘Herkesin Belediye Başkanı’ Allah nasip ettiğinde o gün MHP rozetini çıkartıp Afyonkarahisar’ın yani herkesin Belediye Başkanı olabilecek bir başkan adayımız var. Herkes tarafından kapısının çalınıp, dertlerinin anlatıldığı, konuların arkaya atılmadığı, çözüme gidildiği bir döneme imza atmak istiyoruz. Dünü dünde bırakıyoruz. Herkes kendi yaptığıyla yaşadığıyla anılacaktır. Orada eksik vardır, fazla vardır, iyi vardır, kötü vardır. Ama biz kendi anlayışımız içerisinde bir yapıyı oluşturacağız. Sizlerinde desteğiyle Belediye Meclis Üyelerimiz, İl Genel Meclis Üyelerimiz, bu memleketin bilgili, becerili yani kendisine bir şey beklemeden bu memlekete hizmet edecek insanların olması gerektiği inancı içerisindeyiz. İnşallah bunu da hep birlikte başaracağız. Desteklerinizi bekliyoruz, yardımlarınızı bekliyoruz. Yeni döneme yeni bir başlangıç yapalım. İnşallah MHP’nin bayrağını Afyonkarahisar Belediyesi’nde dalgalandıralım istiyorum.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.