Kadir Daylık, Afyonhaber TV yayınına konuk oldu.

Deva Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık Gazeteci Yüksel Elçi’nin hazırlayıp sunduğu Özel Gündem Programında Afyonhaber Tv ve Armoni FM (98.1) ortak canlı yayınına konuk oldu.

Gündem Yayın: 31 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 31.03.2023 21:34:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 59 sn.
167 okunma
Google News

Afyonhaber Tv stüdyolarında gazeteci Yüksel Elçi gündeme dair vatandaşın merak ettiği soruları il başkanı Daylık'a yöneltti. 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı çatısı altında seçime girecek olan Deva Partisinde Daylık önemli açıklamalarda bulundu.

 

"BU UCUBE SİSTEMDEN KURTULMALIYIZ"
Daylık güçlendirilmiş parlementer sistemin öneminden bahserek şöyle konuştu "Bizim konuşmalarımızda görüşmelerimizde güçlendirilmiş parlementer sisteme geçmenin, bu ucube sistemden kurtulmanın tek çıkış yolu olduğunu denklare ettik. Bizimle birlikte aynı fikirde olan siyasi partilerle bir araya geldik. Ve sonrasında ki süreçte eylem planları, her parti kendi yapacaklarını masaya koydu bizde koyduk" ifadelerini kullandı.

 

Haberin detaylarına Afyonhaber Tv Facebook ve Youtube kanalları üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

youtube linki: https://www.youtube.com/watch?v=Qt92KCNJrR4

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.