AK Parti milletvekilleri; Fahrettin Koca ile buluştu
AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan sağlık bakanı ile Aile Sosyal Hizmetler bakanına nezaket ziyaretinde bulundu.
Gündem
Yayın: 12 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 12.06.2023 01:26:00
Editör -
Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 41 sn.
309 okunma

AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunseven ve Dr. Hasan Arslan, ilk olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. AK Parti heyeti buradan çıkarak hemşehrimiz ve önceki dönem Cezayir büyükelçisi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir'i ziyaret etti.
Sağlık yatırımlarını görüştüler
Milletvekillleri yapmış oldukları açıklamada görüşmeye ilişkin, başta Afyonkarahisar Merkeze yapılması planlanan 100 yataklı hastane konusu başta olmak üzere Çobanlar, Başmakçı, Sandıklı Devlet Hastaneleri konularının yanı sıra diğer sağlık tesisleri, sağlık yatırımları ve ilimize gerçekleştirilecek doktor atamalarını görüştüklerini belirttiler.
Yorumlar (0)










